CHINDIA FORM CONSULTING este partener al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici in activitatea de formare a personalului din administratia publica. CHINDIA FORM CONSULTING este inscrisa in Registrul partenerilor de formare ANFP, cod de identificare A – EDX – 004.

Prin programele oferite, ne propunem sa asiguram dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor profesionale ale participantilor in domeniile tematice vizate, temele fiind prezentate si dezbatute de formatori cu experienta si expertiza in problematica administratiei publice.

ATESTAREA FORMARII
La finalul programului de perfectionare participantii vor primi, sub conditia participarii efective si active la cursuri:
1. Certificat de Participare emis de Agentia Nationala a Functionarilor Publici, in conformitate cu prevederile legale;
2. Certificat de Participare emis de CHINDIA FORM CONSULTING, recunoscut pe piata muncii.

INFORMATII SUPLIMENTARE
Numarul de ore de formare este de 30.
Pentru programele de perfectionare de 5 zile / 6 nopti cazarea se face DUMINICA, in preziua cursului si iesirea SAMBATA.
Tarifele pentru serviciile hoteliere includ cazarea, micul dejun si bonuri de masa in valoare de ………… lei / zi / cursant.
Cursantii care opteaza pentru cazare in camera single beneficiaza gratuit de cazare si mic dejun pentru un insotitor adult.

Solicita Informatii

0245 211 562

chindiafconsulting@yahoo.com
Mobil: 0728 894 680

Cursuri ANC

Vezi oferta noastra