CHINDIA FORM CONSULTING va ofera servicii integrate de formare si perfectionare profesionala, bazate pe DOUA tipuri de CERTIFICARI.

Cursuri autorizate ANC, recunoscute la nivel european

CHINDIA FORM CONSULTING este furnizor de formare profesionala autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), conforn OG 129/2000 privind formare profesionala a adultilor. Absolventii cursurilor primesc Certificat de Absolvire recunoscut la nivel national de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV) si de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS). Prin apostilare, Certificatele de Absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

Cursuri in parteneriat cu ANFP pentru functionarii publici

CHINDIA FORM CONSULTING este partener al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP) in activitatea de formare a personalului din administratia publica. Prin programele oferite, ne propunem sa asiguram dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor profesionale ale participantilor in domeniile tematice vizate, temele fiind prezentate si dezbatute de formatori cu experienta si expertiza in problematica administratiei publice.

Cursuri ANC

Vezi oferta noastra

Cursuri ANFP

Descopera oferta noastra